. 6 tipe tumpukan warna mesin percetakan flexo pikeun pilem pp pe

6 tipe tumpukan warna mesin percetakan flexo pikeun pilem pp pe

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

8gj8g4g

Fitur Mesin

  • Bentuk mesin: Sistem transmisi gear precision tinggi, Anggo drive gear ageung sareng ngadaptar warna anu langkung akurat.
  • Strukturna kompak.Bagian tina mesin bisa silih tukeur standarisasi sarta gampang pikeun meunangkeun.Sarta kami chooser desain abrasion low.
  • piring estu basajan.Éta tiasa ngahémat langkung waktos sareng langkung murah.
  • Tekanan percetakan leuwih leutik.Éta tiasa ngirangan runtah sareng ngajantenkeun umur jasa langkung panjang.
  • Nyitak sababaraha jinis bahan kalebet rupa-rupa gulungan pilem ipis.
  • Ngadopsi silinder precision High, guiding rollers sarta kualitas luhur keramik Anilox roller pikeun ngaronjatkeun éfék percetakan.
  • Ngadopsi panerapan listrik diimpor pikeun nyieun stabilitas jeung kaamanan kontrol circuit listrik.
  • Pigura mesin: 75MM plat beusi kandel.Henteu aya geter dina laju anu luhur sareng gaduh umur jasa anu panjang.
  • Ganda Sisi 6+0;5+1;4+2;3+3
  • Tegangan otomatis, ujung, sareng kontrol pituduh wéb
  • Urang ogé bisa ngaropea mesin nurutkeun sarat customer

Spésifikasi teknis

Modél CH6-600H CH6-800H CH6-1000H CH6-1200H
Max.Nilai wéb 650 mm 850 mm 1050 mm 1250 mm
Max.nilai percetakan 550 mm 750 mm 950 mm 1150 mm
Max.Laju Mesin 150m / mnt
Laju percetakan 100m / mnt
Max.Unwind / Rewind Dia. φ800 mm
Tipe Drive Gear drive
Ketebalan piring Plat Photopolymér 1.7mm atanapi 1.14mm (atanapi kedah ditunjuk
Tinta Tinta base cai atawa tinta pangleyur
Panjang nyitak (ulang deui) 270mm-900mm
Kisaran Substrat LDPE;LLDPE;HDPE;BOPP, CPP, PET;Nilon,KERTAS,NON ANYAMAN
Pasokan listrik Tegangan 380V.50 HZ.3PH atawa bakal dieusian
singei

Unit Unwind Tunggal

  • Max.Unwind Diaméterna: Φ800mm
  • Unwind alat Magnét: 5kg
  • Tegangan Precision: ± 0.3kg
  • Kabayang pituduh alloy aluminium ieu subjected kana oksidasi teuas, kasaimbangan dinamis, sarta perlakuan kasaimbangan statik
singliemg

Unit Percetakan

Tipe Tipe tumpukan
Warna Mesin 6 Warna
Tinta cocog Tinta basis cai atawa tinta basis Alkohol
Lempeng nyitak Résin atawa karét
Dokter Blade Sabeulah dokter tunggal 6 pcs
Anilox gilinding CeramicAnilox gilinding 6pcs LPI pikeun dieusian
Nyitak Silinder naek na Downs Sistem kontrol hidrolik otomatis ngatur naékna sareng turunna silinder percetakan
Tekanan nyitak Nyaluyukeun mékanis
Nyaluyukeun pendaptaran Ku Manual (Percetakan otomatis saatos overprint sateuacanna. Nalika ngamimitian mesin, henteu kedah ngadaptar warna deui.)
tunggalimg5

Unit Pemanasan sareng Pengeringan

Unit Pengeringan Terpusat

Unit Pengeringan Terpusat

Tabung angin

Tabung angin

Unit Rewind Tunggal

Unit Rewind Tunggal

Pilihan

Inspection Video
※Parios kualitas percetakan dina layar vidéo

Pilihan (1)
Pilihan (2)

Sabeulah dokter kamar
Kalayan pompa tinta siklus Dua arah, henteu aya tumpahan tinta.komo mangsi .nyimpen mangsi

nyanyi

Ganda rewinder & unwinder
Nyitak Dua gilinding dina waktos anu sareng.

tunggal

sampel

sampel (3)
sampel (2)
sampel (1)
sampel (4)

Sertipikat

singliemg

  • saméméhna:
  • Teras: