• ngeunaan-img

Kaahlian sareng kreativitas luar biasa urang

Rui'an Changhong Printing Machinery Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan manufaktur mesin percetakan profésional anu ngahijikeun panalungtikan ilmiah, pabrik, distribusi, sareng jasa.Kami produsén ngarah tina mesin percetakan flexographic lebar.Ayeuna produk utama urang kaasup CI flexo pencét, ekonomis CI flexo pencét, tumpukan flexo pencét, jeung saterusna.produk urang téh badag skala dijual sakuliah nagara jeung diékspor ka Asia Tenggara, Tengah-wétan, Afrika, Eropa, jsb.

Tim kami bakal nyayogikeun anjeun solusi mesin percetakan profésional gratis