. Mesin percetakan CI ékonomis

Mesin percetakan CI ékonomis

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

6 warna mesin percetakan CI (2)

Fitur Mesin

  • Métode: Kesan sentral pikeun pendaptaran warna anu langkung saé.Kalayan figurasi konfigurasi kesan sentral, bahan anu dicitak dirojong ku silinder, sareng ningkatkeun pendaptaran warna, khususna sareng bahan anu tiasa dipanjangkeun.
  • Struktur: Dimana wae mungkin, bagian anu communized pikeun kasadiaan sarta desain tahan maké.
  • Dryer: dryer angin panas, controller suhu otomatis, sarta sumber panas dipisahkeun.
  • Dokter agul: Kamar dokter agul tipe assembly pikeun percetakan-speed tinggi.
  • Transmisi: Permukaan gear teuas, precision tinggi Decelerate Motor, sarta tombol encoder disimpen dina duanana chassis kontrol jeung awak pikeun genah operasi.
  • Rewind: Micro Decelerate Motor, drive Magnetic Powder and Clutch, kalayan stabilitas tegangan kontrol PLC.
  • Gearing of Printing silinder: panjangna ulang nyaeta 5MM.
  • Pigura mesin: 100MM plat beusi kandel.Taya Geter di speed tinggi na boga panjang

Spésifikasi teknis

Modél CHCI-J (Customizable pikeun nyocogkeun produksi jeung pasar sarat)
Max.Lebar Wéb 600 mm 800 mm 1000mm 1200 mm
Max.Nyitak Lebar 550 mm 750 mm 950 mm 1150 mm
Max.Laju Mesin 150m / mnt
Laju percetakan 120m / mnt
Max.Unwind / Rewind Dia. Φ 800mm / Φ1200mm / Φ1500mm
Tipe Drive Gear drive
Ketebalan piring Plat Photopolymér 1.7mm atanapi 1.14mm (atanapi kedah ditunjuk)
Tinta Tinta base cai atawa tinta pangleyur
Panjang nyitak (ulang deui) 400mm-900mm
Kisaran Substrat Pilem, KERTAS, NON WOVEN, ALUMINIUM FOIL
Pasokan listrik Tegangan 380V.50 HZ.3PH atawa bakal dieusian

Unit unwinder tunggal

  • Max.unwinder diaméterna: Φ800mm
  • Kontrol tegangan: ± 0.3kg
  • Jalan unwinder: Tunggal Tengah Unwind ;Kalawan kakuatan magnét 5KG sarta tegangan controller otomatis 1pcs
  • Sistim EPC pikeun unwind: 1 set
  • Panyekel bahan unwind: aci hawa 3 '', 1 PCS
  • Silinder wéb unwind: Φ76mm (diaméter jero)

Tegangan Otomatis Controller -1 Nyetél

  • Tanpa pangaruh lebu sareng kokotor, éta tiasa ngontrol tegangan kana sababaraha jinis substrat.Bisa tetep tegangan mesin urang stabil saloba mungkin.
singlimh

Panungtun wéb -1Set

  • Dina prosés ngajalankeun mesin, Ieu bisa nyieun produk Blok jeung ngabenerkeun simpangan tina coil di luhur timely.
Tunggal Tengah Unwind

Tunggal Tengah Unwind

suignlaiemg

Pilihan

Shaftless-unwinder

Ngamuat otomatis dina unwinder

Gampang ngangkut sareng ngamuat bahan

Shaftless-unwinder

Shaftless Unwinder

Unit Percetakan

  • Tipe : Ci Type – Kendang Tengah
  • Jumlah dek percetakan: 4/6 (hiji sisi percetakan, lebar pinuh)
  • Tinta Cocog: tinta basis cai atawa tinta basis Minyak
  • Lempeng percetakan: résin atanapi karét
  • Konstitusi Percetakan: Anilox roller, karét roller, Chrome plated roller, percetakan silinder, Vérsi résin
  • Anilox gilinding Cermaic: anilox gilinding (4/6pcs), Jepang murata
  • Silinder percetakan 1 Set (4/6pcs)
  • Lempeng rollers ngangkat Ku hydraumatic, nalika dimimitian, hidro-silinder nyorong keramik anilox roller deukeut percetakan silinder inking, piring silinder deukeut percetakan kendang sentral, dikonci hidro-silinder sanggeus percetakan.
  • Tekanan percetakan: Nyaluyukeun mékanis
  • Sabeulah dokter : Sabeulah dokter Kamar Tertutup 4/6 pcs
  • Nyaluyukeun ngadaptar: Pendaptaran longitudinal bermotor sareng pendaptaran Transversal Bermotor, kontrol PLC

Nyitak silinder-4/6pcs

  • Dina 40cm dina mesin
  • Nyitak ulang: 400-900mm
  • Umumna dipaké pikeun pembuatan plat, plating tambaga dina beungeut roller.Lajeng pola ukiran, lajeng coated ku lapisan kromium.Biasana dianggo dina
  • bungkusan plastik.
tunggal
siungiemg2

Keramik Anilox gilinding -4/6 PCS

  • Kontrol ketebalan tinta, mindahkeun tinta merata
  • Ningkatkeun kualitas percetakan
  • Salaku bahan béda .milih LPI béda pikeun tiap Unit (The pangalusna effect.200-800LPI)
  • The precision of balancing dinamis: 10g.
  • Otomatis campur tinta nalika mesin eureun.

Drum Tengah

  • Diaméterna: Φ800mm / Φ1200mm
  • Pikeun pendaptaran warna pangalusna .kalawan konfigurasi gambaran sentral .bahan dicitak dirojong ku silinder.sarta greatly ngaronjatkeun pendaptaran warna .utamana jeung bahan extensible.
tunggal
singliemg

Enclosed chamber dokter sabeulah -4/6 PCS

  • Kalayan pompa tinta siklus Dua arah, henteu aya tumpahan tinta.komo mangsi .nyimpen mangsi
  • Ningkatkeun kualitas percetakan
  • Husus pikeun percetakan speed tinggi pura-pura tinta splashing

Overhead bango - 1 set

  • Pelanggan tiasa milih bango manual atanapi bango listrik.
  • Gampang ngangkat bahan
Overhead bango - 1 set
Sistim PLC - 1 set

Sistim PLC - 1 set

  • Mesin kontrol sareng register warna

Inspection Video - 1 set

  • Pariksa kualitas percetakan dina layar video
Inspection Video - 1 set
Inspection Video - 1 set

Ngadaptar adjustment Ku listrik

  • Pendaptaran longitudinal bermotor sareng pendaptaran Transversal Bermotor, kontrol PLC
Ngadaptar adjustment Ku listrik
Ngadaptar-adjustment-Ku-listrik

Unit Pemanasan sareng Pengeringan

  • Dryer on unggal warna: Listrik panas drying .
  • Ganda Blower cara bunderan: panas terpusat, pompa gas knalpot deui.
Pemanasan-na-Drying-Unit

Unit mundur tunggal

  • Max.rewinder diaméterna: Φ800mm
  • Kontrol tegangan: ± 0.3kg
  • Rewinder cara: Center winder, kalawan 10KG bubuk magnét sarta clutch.
  • Kontrol tegangan otomatis 1pcs
  • Panyekel bahan mundur: aci hawa 3 '', 1 PCS
  • Rewind web silinder: Φ76mm (diaméterna jero)
  • gilinding karét: gilinding cau 1 PCS
Unit mundur tunggal

Pilihan

Unit mundur permukaan

Unit mundur permukaan

sampel dicitak

Bahan olahan utama

Kertas

Kertas

Pilem

Pilem

Non anyaman

Non anyaman

Aluminium Foil

Aluminium Foil


  • saméméhna:
  • Teras: