Naon ciri tina tipena béda anilox gilinding

Naon logam Chrome plated anilox roller? Naon ciri-cirina?

logam Chrome plated anilox roller mangrupakeun tipe anilox roller dijieunna tina baja karbon low atawa plat tambaga dilas kana awak roll baja.Sél réngsé ku ukiran mékanis.Biasana jerona nyaéta 10 ~ 15pm, jarakna 15 ~ 20um, Teras teraskeun kana plating Chrome, ketebalan lapisan plating nyaéta 17.8pm.

Naon téh roller anilox keramik disemprot?Naon ciri-cirina?

a roller anilox keramik disemprot nujul kana nyemprot dina beungeut textured ku metoda plasma bubuk keramik sintétik kalayan ketebalan lapisan 50.8um, ngeusian grid kalawan bubuk keramik.Jenis roller anilox ieu ngagunakeun grid kasar pikeun sarua volume grid rupa engraved.Kakuatan gulungan anilox keramik langkung sesah tibatan gulungan anilox anu dilapis krom.Sabeulah dokter tiasa dianggo dina éta.

Naon ciri tina laser engraved keramik anilox gilinding?

Sateuacan nyieun laser engraved keramik anilox roller, beungeut awak roller baja kudu cleaned ku sandblasting pikeun ngaronjatkeun adhesion beungeut awak roller baja.Teras nganggo padika nyemprot seuneu pikeun menyemprot bubuk logam non-corrosive dina beungeut awak roller baja, atanapi weld baja kana substrat pikeun ngahontal diaméterna diperlukeun pikeun ngabentuk substrat roller baja padet, sarta tungtungna make metoda semprot seuneu pikeun ngoksidasi. a kromium keramik husus bubuk ieu disemprot onto awak roller baja.Saatos polishing kalawan inten, beungeut roller ngabogaan eunteung finish jeung ensures coaxiality nu.Teras, awak roller baja dipasang dina mesin ukiran laser pikeun ukiran, ngabentuk liang tinta bolong kalayan susunan anu rapih, bentuk anu sami, sareng jero anu sami.

The anilox roller mangrupakeun komponén konci tina mesin percetakan flexographic pikeun mastikeun mindahkeun jalur tinta pondok tur kualitas tinta seragam.Fungsina nyaéta pikeun sacara kuantitatif sareng seragam nransperkeun tinta anu diperyogikeun kana bagian grafis tina piring percetakan.Nalika nyitak dina kecepatan luhur, éta ogé tiasa nyegah percikan tinta

ergdf


waktos pos: Dec-24-2021