Naon eusi utama sareng léngkah-léngkah pangropéa harian mesin percetakan flexo?

1. Inspeksi jeung pangropéa léngkah gearing.

1) Pariksa tightness sarta pamakéan sabuk drive, tur saluyukeun tegangan na.

2) Parios kaayaan sadaya bagian transmisi sareng sadaya asesoris anu gerak, sapertos gear, ranté, cams, gear cacing, cacing, sareng pin sareng konci.

3) Pariksa sagala joysticks pikeun mastikeun euweuh looseness.

4) Pariksa kinerja gawé tina clutch overrunning tur ngaganti hampang marake dipaké dina waktu.

2. Léngkah pamariksaan sareng pangropéa tina alat tuang kertas.

1) Pariksa kinerja gawé unggal alat kaamanan tina kertas nyoco bagian pikeun mastikeun operasi normal na.

2) Pariksa kaayaan kerja tina wadah roll bahan sarta unggal roller pituduh, mékanisme hidrolik, sensor tekanan sarta sistem deteksi séjén pikeun mastikeun yén euweuh gangguan dina karya maranéhanana.

3. Prosedur pamariksaan sareng pangropéa pikeun alat percetakan.

1) Pariksa tightness unggal fastener.

2) Pariksa maké rollers plat percetakan, bantalan silinder gambaran jeung gears.

3) Pariksa kaayaan kerja tina clutch silinder sarta mékanisme pencét, mékanisme pendaptaran flexo horizontal sarta nangtung, sarta sistem deteksi kasalahan pendaptaran.

4) Pariksa mékanisme clamping plat percetakan.

5) Pikeun mesin percetakan flexo-speed tinggi, skala ageung sareng CI, mékanisme kontrol suhu konstan tina silinder kesan ogé kedah dipariksa.

4. Inspeksi jeung pangropéa léngkah tina alat inking.

 Naon eusi utama sareng léngkah-léngkah pangropéa harian mesin percetakan flexo?

1) Pariksa kaayaan kerja roller transfer tinta sareng roller anilox ogé kaayaan kerja gear, cacing, gear cacing, leungeun baju saendeng sareng bagian nyambungkeun anu sanés.

2) Pariksa kaayaan kerja mékanisme reciprocating tina sabeulah dokter.

3) Nengetan lingkungan kerja tina roller inking.The inking roller kalawan karasa di luhur 75 Shore karasa kedah ulah aya hawa handap 0 ° C pikeun nyegah karét ti hardening na cracking.

5. Prosedur inspeksi jeung perawatan pikeun drying, curing jeung alat cooling.

1) Pariksa status kerja alat kontrol otomatis suhu.

2) Pariksa nyetir sareng status kerja tina roller cooling.

6. Prosedur inspeksi jeung perawatan pikeun bagian lubricated.

1) Pariksa kaayaan gawé unggal mékanisme lubricating, pompa minyak jeung sirkuit minyak.

2) Tambahkeun jumlah ditangtoskeun tina minyak lubricating jeung gajih.

7. Léngkah pamariksaan sareng pangropéa bagian listrik.

1) Pariksa naha aya abnormalitas dina kaayaan kerja sirkuit.

2) Pariksa komponén listrik pikeun pagelaran abnormal, leakage, jsb, sarta ngaganti komponén dina waktu.

3) Pariksa motor sareng saklar kontrol listrik anu aya hubunganana.

8. Prosedur pamariksaan sareng pangropéa pikeun alat bantu

1) Pariksa ngajalankeun sistem pituduh sabuk.

2) Pariksa alat observasi dinamis faktor percetakan.

3) Pariksa sirkulasi tinta sareng sistem kontrol viskositas.


waktos pos: Dec-24-2021