. 4 warna CI flexo mesin percetakan pikeun kertas plastik

4 warna CI flexo mesin percetakan pikeun kertas plastik

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

4 warna CI percetakan machinesifg

Ciri

  • Mesin bubuka & nyerep téhnologi Éropa / manufaktur prosés, ngarojong / pinuh fungsi.
  • Saatos dipasang piring sareng pendaptaran, henteu peryogi pendaptaran deui, ningkatkeun hasil.
  • Ngaganti 1 set Plate Roller (unloaded heubeul gilinding , dipasang genep gilinding anyar sanggeus tightening), ngan 20 pendaptaran Menit bisa dipigawé ku percetakan.
  • The mesin munggaran Gunung piring, pre-trapping fungsi, pikeun réngsé sateuacanna prepress trapping dina waktos shortest mungkin.
  • mesin produksi maksimum speed up 200m / mnt, akurasi pendaptaran ± 0.10mm.
  • Akurasi overlay henteu robih nalika ngangkat laju jalan kaluhur atanapi kahandap.
  • Nalika mesin eureun, Tegangan bisa dijaga, substrat teu shift simpangan.
  • Sakabeh garis produksi ti reel pikeun nempatkeun produk rengse pikeun ngahontal non-stop produksi kontinyu, ngamaksimalkeun ngahasilkeun produk.
  • Kalayan struktural precision, operasi gampang, pangropéa gampang, gelar luhur automation jeung saterusna, ngan hiji jalma bisa beroperasi.

spésifikasi teknis

Modél CHCI4-600E CHCI4-800E CHCI4-1000E CHCI4-1200E
Max.Nilai wéb 650 mm 850 mm 1050 mm 1250 mm
Max.nilai percetakan 550 mm 750 mm 950 mm 1150 mm
Max.Laju Mesin 300m / mnt
Laju percetakan 250m / mnt
Max.Unwind / Rewind Dia. φ800 mm
Tipe Drive Gear drive
Ketebalan piring Plat Photopolymér 1.7mm atanapi 1.14mm (atanapi kedah ditunjuk)
Tinta Tinta base cai atawa tinta pangleyur
Panjang nyitak (ulang deui) 400mm-900mm
Kisaran Substrat LDPE;LLDPE;HDPE;BOPP, CPP, PET;Nilon, KERTAS, NON WOVEN
Pasokan listrik Tegangan 380V.50 HZ.3PH atawa bakal dieusian

Unit unwinder

Drive sentral unwind tunggal, kalayan motor servo, kontrol Inverter Closed-loop.

singlfi84h5g

Unit Percetakan

  • Warna: 4 Warna
  • modeu drive: Gear Girang
  • Drive motor: Servo Motor drive;Inverter kontrol nutup loop kontrol
  • cara percetakan: 1) Plate -Phopolymer plat;2) Tinta--basa cai atawa mangsi pangleyur
  • Nyitak Ulang: 400-900mm
  • Gearing tina percetakan silinder: 5mm

Dokter sabeulah

  • Sabeulah chamber 4 PCS
  • Duanana cara sabeulah kotak tinta alloy aluminium.
  • Tangki tinta ditutup (impor asli nganggo hirup 30-60 dinten).
  • Sabeulah muka jeung nutup ku manual (Kaamanan).
  • Dilengkepan kamar dokter pikeun robih gancang.
  • Éta dijieun tina alloy Aluminium sarta tipe katutup pikeun ngurangan volatilization pangleyur sarta ngajaga tinta dina viskositas alus tur bersih.
  • Aya dokter arah maju sareng mundur di jero ruangan.Dokter tibalik nyaéta pikeun ngégél ruangan sareng dokter maju nyaéta pikeun ngagores tinta.
singkiemg

Drum Tengah badag

  • Permukaan roller pencét sentral kalayan suhu konstan.
  • ± 0,008 mm
  • Diaméterna: Ф1200mm
  • Didamel di Cina
6 warna mesin percetakan CI (2)

Dryer antara unggal warna

  • Pemanasan listrik, dirobih janten pemanasan hawa sirkulasi ku penukar panas.Kontrol suhu ngadopsi kontrol suhu anu cerdas, relay solid-state tanpa kontak, set 2 kontrol, cocog sareng téknologi anu béda, produksi lingkungan, ngahémat konsumsi énergi, ngalaksanakeun kontrol suhu PID sareng akurasi kontrol suhu, ± 2 ℃.

Sistim drying

  • Modeu hawa panas: Pemanasan listrik, dirobih janten pemanasan hawa sirkulasi ku penukar panas.Kontrol suhu ngadopsi kontrol suhu anu cerdas, relay solid-state tanpa kontak, set 2 kontrol, cocog sareng téknologi anu béda, produksi lingkungan, ngahémat konsumsi énergi, ngalaksanakeun kontrol suhu PID sareng akurasi kontrol suhu, ± 2 ℃.

Struktur oven garing

  • Drying wadahna jero oven.
singliemg4gsg (3)

Tunggal mundur

  • Hiji unit nganggo pusat drive mundur, motor servo, Inverter kontrol loop tertutup.
6 warna CI mesin percetakansig (2)

Sistim ngawaskeun gambar statik

  • Resolusi tampilan: 1280*1024
  • Faktor Enlargement: 3-30(Faktor Enlargement wewengkon)
sigleimg4 (2)

Nyitak Sampel

singlkiemg
Nyitak-Sampel
Sampel Percetakan (1)

  • saméméhna:
  • Teras: