. mesin percetakan CI badag

mesin percetakan CI badag

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

6 warna mesin percetakan CI

Ciri

  • Mesin bubuka & nyerep téhnologi Éropa / manufaktur prosés, ngarojong / pinuh fungsi.
  • Saatos dipasang piring sareng pendaptaran, henteu peryogi pendaptaran deui, ningkatkeun hasil.
  • Ngaganti 1 set Plate Roller (unloaded heubeul gilinding , dipasang genep gilinding anyar sanggeus tightening), ngan 20 pendaptaran Menit bisa dipigawé ku percetakan.
  • The mesin munggaran Gunung piring, pre-trapping fungsi, pikeun réngsé sateuacanna prepress trapping dina waktos shortest mungkin.
  • mesin produksi maksimum speed up 200m / mnt, akurasi pendaptaran ± 0.10mm.
  • Akurasi overlay henteu robih nalika ngangkat laju jalan kaluhur atanapi kahandap.
  • Nalika mesin eureun, Tegangan bisa dijaga, substrat teu shift simpangan.
  • Sakabeh garis produksi ti reel pikeun nempatkeun produk rengse pikeun ngahontal non-stop produksi kontinyu, ngamaksimalkeun ngahasilkeun produk.
  • Kalayan struktural precision, operasi gampang, pangropéa gampang, gelar luhur automation jeung saterusna, ngan hiji jalma bisa beroperasi.

spésifikasi teknis

Modél CHCI-E (Customizable pikeun nyocogkeun produksi jeung pasar sarat)
Max.Lebar Wéb 650 mm 850 mm 1050 mm
Max.Nyitak Lebar 550 mm 750 mm 950 mm
Max.Laju Mesin 300m / mnt
Laju percetakan 250m / mnt
Max.Unwind / Rewind Dia. φ800 mm
Tipe Drive Gear drive
Ketebalan piring Plat Photopolymér 1.7mm atanapi 1.14mm (atanapi kedah ditunjuk)
Tinta Tinta base cai atawa tinta pangleyur
Panjang nyitak (ulang deui) 400mm-900mm
Kisaran Substrat Pilem, KERTAS, NON WOVEN, ALUMINIUM FOIL
Pasokan listrik Tegangan 380V.50 HZ.3PH atawa bakal dieusian

Unit unwinder

  • Drive sentral unwind tunggal, kalayan motor servo, kontrol Inverter Closed-loop.
  • Kontrol tegangan: Ngadopsi Light float roller.tegangan otomatis santunan, nutup-loop kontrol.
  • aci hawa loading bahan.
  • EPC (kontrol posisi ujung): Atur tur ngajalankeun opat tipe roll otomatis EPC sistem detektor ultrasonic;Kalawan manual / otomatis / fungsi balik sentral, bisa nyaluyukeun kénca jeung katuhu sabudeureun ± 65mm rubak.
singlfi84h5g

Unit Percetakan

  • Jumlah decks percetakan: 4/6/8
  • modeu drive: Gear Girang
  • Drive motor: Servo Motor drive;Inverter kontrol nutup loop kontrol
  • cara percetakan: 1) Plate -Phopolymer plat;2) Tinta--basa cai atawa mangsi pangleyur
  • Nyitak Ulang: 400-900mm
  • Gearing tina percetakan silinder: 5mm

Dokter sabeulah

  • Sabeulah chamber 4/6/8 PCS
  • Duanana cara sabeulah kotak tinta alloy aluminium.
  • Tangki tinta ditutup (impor asli nganggo hirup 30-60 dinten).
  • Sabeulah muka jeung nutup ku manual (Kaamanan).
  • Dilengkepan kamar dokter pikeun robih gancang.
  • Éta dijieun tina alloy Aluminium sarta tipe katutup pikeun ngurangan volatilization pangleyur sarta ngajaga tinta dina viskositas alus tur bersih.
  • Aya dokter arah maju sareng mundur di jero ruangan.Dokter tibalik nyaéta pikeun ngégél ruangan sareng dokter maju nyaéta pikeun ngagores tinta.
singkiemg

Drum Tengah badag

  • Permukaan roller pencét sentral kalayan suhu konstan.
  • ± 0,008 mm
  • Kontrol akurasi: dina ± 1 ℃
  • Diaméterna: Ф 1200mm / 1600mm
  • Didamel di Cina
  • Kendang sentral ngadopsi kerung jeung struktur dua lapisan, dijieunna tina baja alloy unggulan jeung perlakuan kasaimbangan dinamis tepat jeung perlakuan electroplated permukaan nyieun beungeut pigura tanpa etching.
  • Kendang impressing sentral adopts tinggi tepat diimpor roller baris ganda.
6 warna mesin percetakan CI (2)

Dryer antara unggal warna

  • Pemanasan listrik, dirobih janten pemanasan hawa sirkulasi ku penukar panas.Kontrol suhu ngadopsi kontrol suhu anu cerdas, relay solid-state tanpa kontak, set 2 kontrol, cocog sareng téknologi anu béda, produksi lingkungan, ngahémat konsumsi énergi, ngalaksanakeun kontrol suhu PID sareng akurasi kontrol suhu, ± 2 ℃.
  • kotak garing antara tiap warna boga windleitung sarta balik pipa angin.
  • Panutup stainless steel, alloy aluminium semprot nozzle.

Sistim drying

  • Modeu hawa panas: Pemanasan listrik, dirobih janten pemanasan hawa sirkulasi ku penukar panas.Kontrol suhu ngadopsi kontrol suhu anu cerdas, relay solid-state tanpa kontak, set 2 kontrol, cocog sareng téknologi anu béda, produksi lingkungan, ngahémat konsumsi énergi, ngalaksanakeun kontrol suhu PID sareng akurasi kontrol suhu, ± 2 ℃.

Struktur oven garing

  • Drying wadahna jero oven.
  • Panukeur panas.
  • Muzzle kabéh dijieunna tina plat stainless steel.
  • Oven garing gaduh kipas mandiri pikeun asupan hawa sareng kipas mandiri pikeun knalpot hawa.Ku ngadalikeun laju hawa suplai tur saluyukeun damper hawa, prosés percetakan mesin bakal meunang speed angin pangalusna, tekanan angin, efisiensi panas oven drying luhur, sarta ngahemat konsumsi énergi;Silinder ngadalikeun bubuka oven drying jeung nutup, jeung bar hansip jeung lanté walkway.
singliemg4gsg (3)

Tunggal mundur

  • Hiji unit nganggo pusat drive mundur, motor servo, Inverter kontrol loop tertutup.
  • Kontrol tegangan: ngadopsi roller ngambang lampu super, sareng santunan tegangan otomatis, kontrol loop katutup.
  • mesin eureun otomatis nalika megatkeun bahan;Nalika mesin eureun, tetep tegangan jeung nyingkahan bahan leupas atawa deflection garis.
  • Aci hawa loading
  • Lampu pamariksaan
6 warna CI mesin percetakansig (2)

Sistim ngawaskeun gambar statik

  • Resolusi tampilan: 1280*1024
  • Faktor Enlargement: 3-30(Faktor Enlargement wewengkon)
  • Modeu tampilan: layar pinuh
  • Interval néwak gambar: diputuskeun ku PG encoder / sinyal posisi sensor gear.
  • Laju cek kaméra: 1.0m / mnt
  • Pariksa rentang: gumantung kana lebar bahan, wenang setting.Ieu ok pikeun monitor titik adjustable atawa otomatis mudik.
sigleimg4 (2)

Nyitak Sampel

singlkiemg
Nyitak-Sampel
Sampel Percetakan (1)

Bahan olahan utama

Kertas

Kertas

Pilem

Pilem

Non anyaman

Non anyaman

Aluminium Foil

Aluminium Foil


  • saméméhna:
  • Teras: