. 8 warna mesin percetakan CI pikeun kantong anyaman

8 warna mesin percetakan CI pikeun kantong anyaman

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

singlieg

Ciri

  • Mesin bubuka & nyerep téhnologi Éropa / manufaktur prosés, ngarojong / pinuh fungsi.
  • Saatos dipasang piring sareng pendaptaran, henteu peryogi pendaptaran deui, ningkatkeun hasil.
  • The mesin munggaran Gunung piring, pre-trapping fungsi, pikeun réngsé sateuacanna prepress trapping dina waktos shortest mungkin.
  • Mesinna dilengkepan blower sareng manaskeun, sareng manaskeun nganggo sistem kontrol suhu sentral.
  • Nalika mesin eureun, Tegangan bisa dijaga, substrat teu shift simpangan.
  • Oven pengeringan individu sareng sistem angin tiis sacara efektif tiasa nyegah adhesion tinta saatos dicetak.
  • Kalayan struktural precision, operasi gampang, pangropéa gampang, gelar luhur automation jeung saterusna, ngan hiji jalma bisa beroperasi.

spésifikasi teknis

Modél CHCI8-600E CHCI8-800E CHCI8-1000E CHCI8-1200E
Max.Lebar Wéb 650 mm 850 mm 1050 mm 1250 mm
Max.Nyitak Lebar 550 mm 750 mm 950 mm 1150 mm
Max.Laju Mesin 180m / mnt
Laju percetakan 120m / mnt
Max.Unwind / Rewind Dia. φ1200 mm
Tipe Drive Gear drive
Ketebalan piring Plat Photopolymér 1.7mm atanapi 1.14mm (atanapi kedah ditunjuk)
Tinta Tinta base cai atawa tinta pangleyur
Panjang nyitak (ulang deui) 300mm-1200mm
Cara nyitak 4+4.4+3.4+2.4+1.4+0 Lebar pinuh.Boh sisi
Kisaran Substrat PP Anyaman
Pasokan listrik Tegangan 380V.50 HZ.3PH atawa bakal dieusian

stasiun ganda unwinding:

  • Puseur-disetir unwinding, dilengkepan marake bubuk magnét, dilengkepan kontrol tegangan otomatis;
  • Kontrol tegangan: Kontrol roller ngambang ultra-lampu, santunan tegangan otomatis, kontrol loop katutup; (Deteksi posisi silinder gesekan rendah, kontrol klep pangaturan tekanan precision, alarm otomatis atanapi shutdown nalika diameter coil ngahontal nilai set)
  • Cai mibanda fungsi shutdown otomatis nalika bahan ieu interrupted, sarta tegangan ngajaga fungsi pikeun nyingkahan slack substrat jeung simpangan salila shutdown nu.
  • Diaméter luar aci ékspansi hawa nyaéta 3 inci, sarta metoda clamping tina aci ékspansi hawa mangrupakeun tipe release silinder 2-sirah.
  • Konpigurasikeun sistem EPC otomatis sateuacan nyitak
  • EPC: Sateuacan percetakan, opat-roller otomatis EPC sistem koréksi ultrasonic usik boga fungsi balik manual / otomatis / puseur, sarta tarjamah kénca jeung katuhu bisa disaluyukeun ku ± 65mm.
8 warna mesin percetakan CI pikeun kantong anyaman

Unit Percetakan

  • Tipe: Mesin Percetakan CI Flex
  • Warna: 4 warna di hareup + 4 warna di tukang
  • modeu drive: Servo gear drive
  • Motor: Servo motor drive, kontrol inverter kontrol loop katutup
  • Métode percetakan: plat résin Photosensitive, cocog pikeun duanana inks basis cai jeung alkohol-leyur
  • Nyitak Ulang: 400-1200mm
8 warna mesin percetakan CI pikeun anyaman bagsingleimg

Rewinding stasiun ganda

  • Ganda-stasiun Surface gesekan pungkal, Dilengkepan servo cutter, panjang bagean stabil
  • Kontrol tegangan adopts ultra-lampu ngambang kontrol roller, santunan tegangan otomatis, kontrol loop katutup, sarta setting sawenang tina tegangan taper (low-gesekan posisi silinder deteksi, precision kontrol regulator tekanan, alarem otomatis atawa shutdown nalika diaméter roll ngahontal set teh. nilai)
  • Cai mibanda fungsi shutdown otomatis nalika bahan ieu interrupted, sarta tegangan ngajaga fungsi pikeun nyingkahan slack substrat jeung simpangan salila shutdown nu.
8 warna mesin percetakan CI pikeun anyaman bagsingleimg

  • saméméhna:
  • Teras: