Sertipikat

Rui'an Changhong Printing Machinery Co., Ltd.

Perusahaan manufaktur mesin percetakan profésional anu ngahijikeun panalungtikan ilmiah, pabrik, distribusi, sareng jasa.

Kami produsén ngarah tina mesin percetakan flexographic lebar.Ayeuna produk utama urang kaasup CI flexo pencét, ekonomis CI flexo pencét, tumpukan flexo pencét, jeung saterusna.produk urang téh badag skala dijual sakuliah nagara jeung diékspor ka Asia Tenggara, Tengah-wétan, Afrika, Eropa, jsb.

Leuwih taun, kami geus salawasna maksa dina kawijakan "pasar-berorientasi, kualitas salaku kahirupan, sarta ngamekarkeun ngaliwatan inovasi".

Kusabab parusahaan urang diadegkeun, kami geus diteundeun up kalawan trend ngembangkeun sosial ngaliwatan panalungtikan pasar kontinyu.Kami ngadegkeun tim panalungtikan sareng pamekaran mandiri pikeun terus ningkatkeun kualitas produk.Ku terus nambahkeun parabot processing jeung recruiting tanaga teknis alus teuing, kami geus ningkat kamampuhan desain bebas, manufaktur, instalasi tur debugging.Mesin kami dipikaresep ku para nasabah kusabab operasi anu gampang, kinerja anu sampurna, pangropéa gampang, jasa saatos jual anu saé & gancang.

Tur Pabrik (10)
Tur Pabrik (1)
Tur Pabrik (2)
Tur Pabrik (6)

Salaku tambahan, kami ogé prihatin ngeunaan jasa saatos penjualan.Kami nganggap unggal palanggan salaku babaturan sareng guru urang.Kami ngabagéakeun bongbolongan sareng naséhat anu béda-béda sareng kami yakin yén eupan balik ti palanggan kami tiasa masihan kami langkung seueur inspirasi sareng nyababkeun urang janten langkung saé.Urang tiasa nyayogikeun dukungan online, dukungan téknis pidéo, pangiriman bagian anu cocog sareng jasa saatos penjualan anu sanés.

Panalungtikan peralatan sareng sajarah pamekaran

  • 2008
    Mesin gear munggaran urang suksés dikembangkeun dina taun 2008, kami namina séri ieu salaku "CH".The stricture tipe anyar mesin percetakan ieu diimpor téhnologi gear hélik.Éta diropéa drive gear lempeng sareng struktur drive ranté.
  • 2010
    Kami henteu kantos lirén ngembangkeun, teras mesin percetakan CJ belt drive muncul.Ieu ngaronjat speed mesin ti "CH" runtuyan.Sajaba ti éta, penampilan disebut CI flexo pencét formulir.(Éta ogé nempatkeun dasar pikeun diajar CI flexo pencét saatosna.)
  • 2011
    Ngaliwatan diajar ngeunaan mesin percetakan flexo pikeun sababaraha taun, urang ngembangkeun téhnologi sabuk drive pikeun ngurangan masalah bar tinta.Urang ngaranna séri anyar ieu "CJS".Samentawis waktos, supados nyocogkeun langkung seueur bahan anu béda pikeun nyitak, kami nganggo gesekan mundur tinimbang mundur tengah.Diaméter maksimum nyaéta 1500mm.
  • 2013
    Dina pondasi tina téhnologi percetakan tumpukan flexo dewasa, urang dimekarkeun CI flexo pencét junun on 2013. Ieu mah ngan ukur nyieun nepi kurangna tumpukan flexo mesin percetakan tapi ogé narabas téhnologi urang aya.
  • 2014
    Urang nyéépkeun waktos sareng énergi pikeun ningkatkeun stabilitas sareng efisiensi mesin.Sanggeus éta, urang ngembangkeun tilu jenis anyar CI flexo pencét kalawan kinerja hadé.
  • 2015-2018
    Perusahaan terus berinovasi, sareng langkung seueur produk anu diperkirakeun pasar bakal sayogi salami waktos ieu.
  • kahareup
    Kami bakal terus ngerjakeun panalungtikan alat, pamekaran sareng produksi.Urang bakal ngajalankeun mesin percetakan flexographic hadé ka pasar.Sareng tujuan urang janten perusahaan ngarah dina industri mesin percetakan flexo.