. speed tinggi 8 warna gearless CI flexo mesin percetakan

speed tinggi 8 warna gearless CI flexo mesin percetakan

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

8 warna gearless CI mesin percetakan

spésifikasi teknis

Modél CHCI8-600F CHCI8-800F CHCI8-1000F CHCI8-1200F
Max.Nilai wéb 650 mm 850 mm 1050 mm 1250 mm
Max.nilai percetakan 550 mm 750 mm 950 mm 1150 mm
Max.Laju Mesin 500m / mnt
Laju percetakan 450m / mnt
Max.Unwind / Rewind Dia. φ800 mm
Tipe Drive Gearless servo drive pinuh
Ketebalan piring Plat Photopolymér 1.7mm atanapi 1.14mm (atanapi kedah ditunjuk)
Tinta Tinta base cai atawa tinta pangleyur
Panjang nyitak (ulang deui) 300mm-800mm
Kisaran Substrat LDPE;LLDPE;HDPE;BOPP, CPP, PET;Nilon, KERTAS, NON WOVEN
Pasokan listrik Tegangan 380V.50 HZ.3PH atawa bakal dieusian

Pedaran fungsi

  • stasiun ganda unwinding
  • Sistim Printing servo pinuh
  • Fungsi prapendaptaran
  • Fungsi mémori mémori produksi
  • Mimitian sareng mareuman fungsi tekanan clutch otomatis
  • fungsi adjustment tekanan otomatis dina prosés percetakan speed up
  • Sistim suplai tinta kuantitatif agul dokter chamber
  • kontrol hawa sarta drying terpusat sanggeus percetakan
  • EPC saméméh percetakan
  • Cai mibanda fungsi cooling sanggeus percetakan
  • Ganda stasiun pungkal.

Ganda Station Turret Unwinding

Kontrol tegangan: Ngagunakeun kontrol roller ngambang ultra-lampu, santunan tegangan otomatis, kontrol loop katutup (Deteksi posisi silinder gesekan low, tekanan tepat régulasi kontrol klep, alarm otomatis atawa shutdown nalika diaméter roll ngahontal nilai set)

Ganda Station Turret Unwinding

Pangaturan tekanan

Tekanan antara roller anilox sareng roller plat percetakan didorong ku 2 motor servo pikeun tiap warna, sareng tekanan disaluyukeun ku screws bola sareng pituduh linier ganda luhur sareng handap, kalayan fungsi memori posisi.

Tekanan-pangaturan

Agul dokter jeung sistem suplai tinta

Aluminium alloy profil dokter rongga agul, segel tinta, ngurangan volatilization pangleyur, tetep viskositas tinta jeung beresih.

Sistem suplai sabeulah sareng tinta dokter (1)
Sistem suplai sabeulah dokter sareng tinta (2)
sijgjgj4fg5g

Lengan Syetem

Printing leungeun baju Silinder diimpor ti Éropa
Sleeve keramik anilox roller

Lengan Syetem (1)
Lengan Syetem (2)
Lengan Syetem (3)

Sistim drying sentral

Kontrol suhu konstan kontinyu calakan, struktur pinuh enclosed, kotak hawa adopts struktur pelestarian panas.

Sistem pengeringan sentral (2)
Sistem pengeringan sentral (1)

System Inspection Video

Sistem Inspeksi Video (2)
Sistem Inspeksi Video (1)

Ganda Station Turret Rewinding

Ganda Station Turret Rewinding

Sampel percetakan

Nyitak-Sampel

  • saméméhna:
  • Teras: